Onze materialen

Bekijk onze materialen

Uniq-art schilderijen zijn bij ons verkrijgbaar in diverse soorten en maten en materialen. Elk type materiaal is anders en heeft zijn eigen voor- en nadelen en natuurlijk is uw keuze afhankelijk van welk materiaal het beste bij u past. Hieronder vind u een kort overzicht van de verschillende soorten materialen die bij ons verkrijgbaar zijn. Voor meer informatie over deze materialen kunt u verder kijken op de materialen pagina’s. Heeft hierna u nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk, neem dan gerust contact met ons op en het team van Uniq-art neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Acrylglas materiaal

Acrylglas schilderijen

Bent u op zoek naar een luxe eyecatcher voor aan de muur? De schilderijen van UNIQ-Art krijgen hun luxe uitstraling door het materiaal dat wordt gebruikt om de foto’s op af te drukken. Zo bieden wij acrylglas schilderijen aan  dit is een echte eyecatcher aan de muur van museumkwaliteit. Klik voor meer informatie op onderstaande button.

Dibond aluminium materiaal

Aluminium/dibond schilderijen

Zoekt u en luxe aluminium/dibond schilderij voor aan de muur? Dan ben je bij Uniq-Art aan het juiste adres. Het voordeel van dit type schilderij is het lichte gewicht en stevigheid. Bent u geïnteresseerd naar alle mogelijkheden? Voor meer informatie over dit type materiaal klikt u op onderstaande button.

Plexiglas materiaal

Plexiglas schilderijen

De plexiglas schilderijen van Uniq-art zijn een echte eye-catcher aan u muur. Dit type is het populairste materiaal wat wij aanbieden. Een plexiglas schilderij geeft een strakke en luxe uitstraling aan uw muur. Voor meer informatie over dit materiaal type en de mogelijkheden, klikt u op onderstaande button.

SCROLL NAAR BOVEN