Aluminium dibond schilderij

Schilderij op aluminium

Met een foto op een aluminium schilderij geeft u elke ruimte een echte eyecatcher. Kies bijvoorbeeld voor een zwart-wit kunstwerk uit de animal collectie. De aluminiumlaagjes geven een uniek effect op de zwart-wit tinten en past eveneens perfect binnen een strak, industrieel interieur. Liever een warmer of kleurrijker exemplaar? Neem dan een kijkje in onze nature collectie. Hier vindt u verschillende schilderijen met rustige natuurtinten of juist warme, vrolijke kleuren. Oftewel: de perfecte fotokunst waarbij het aluminium dibond goed tot zijn recht komt.

Uw favoriete foto op aluminium of dibond

Onze aluminium kunst schilderijen zijn van hoge kwaliteit. Wij werken met de beste afdruk technieken waardoor jouw foto op dibond haarscherp wordt afgedrukt. Gaat uw voorkeur toch naar fotokunst op glas? Ga dan voor een schilderij van acrylglas. Dit materiaal geeft een glanzende, moderne finish die in elke ruimte een verbluffende indruk achterlaat.

Twijfelt u nog over welk kunstwerk het beste in uw interieur past? Of welke afmeting het meest geschikt is? Onze specialisten geven u hier graag advies over. Neem contact op of upload een foto van de betreffende wand zodat wij u kunnen helpen met het vinden van het best passende schilderij.

Aluminium schilderij bij UNIQ-Art

Bij UNIQ-Art hebben we unieke en bijzondere schilderijen niet alleen op plexiglas, maar ook met een aluminium dibond finish. Dit luxe materiaal geeft een industriële touch aan het schilderij en maakt het een ware eyecatcher. Doordat we de foto op aluminium afdrukken krijgt het kunstwerk een unieke finish die bovendien van hoge kwaliteit is.

Waarom een dibond schilderij?

Een dibond schilderij van UNIQ-Art is opgebouwd uit drie lagen: een kunststof plaat van 3 of 4 mm dik met aan beide kanten een dunne toplaag van aluminium. De dibondplaat zorgt voor stevigheid van het schilderij en is daarnaast licht van gewicht en makkelijk op te hangen. De aluminiumlaagjes geven het unieke effect aan het kunstwerk en zorgt ervoor dat de kleuren van de foto mooi tot hun recht komen. Maar ook een zwart-wit kunstwerk krijgt een bijzondere finish door het aluminium. 

Naast de hoogwaardige kwaliteit en unieke uitstraling, zijn de dibond schilderijen ook nog eens roestvrij, chemisch bestendig, waterdicht en uv-bestendig. Zo zijn de kunstwerken ook geschikt voor buiten.

Dibond ophangsysteem

Een groot voordeel van de dibond kunstwerken is dat ze eenvoudig op te hangen zijn. Door het lichte gewicht en het makkelijke ophangsysteem hangt uw nieuwe aluminiumschilderij binnen no time aan uw muur. U kunt kiezen uit afstandhouders, een ophangplaat of een blind ophangsysteem.  

Heeft u nog vragen over een van onze kunstwerken of ophangsystemen? Neem gerust contact op en wij helpen u graag verder!

SCROLL NAAR BOVEN