Plexiglas schilderij

Luxe plexiglas schilderijen bij UNIQ-Art

Vroeger ging alle kunst op het doek, tegenwoordig zien we steeds meer kunst op schilderijen van glas. Een luxe, moderne look is al snel gecreëerd met een plexiglas glasschilderij. Kies uw favoriete foto en laat deze mooi tot zijn recht komen aan de muur. De plexiglas schilderijen van UNIQ-Art zijn net als de acrylglas schilderijen de perfecte eyecatchers voor iedere ruimte. In onze collectie vindt u verschillende stijlen zodat er voor elk interieur wel iets tussen zit.

Kunst op plexiglas

Op zoek naar een modern kunstwerk met een luxe uitstraling? De schilderijen op plexiglas van UNIQ-Art zijn dan de perfecte kunstwerken voor u! Door het plexiglas worden de afbeeldingen met een hoge kwaliteit op het schilderij gedrukt waarbij de kleuren van de foto’s scherp en helder overkomen en elk detail goed zichtbaar is. Hierdoor krijgt het kunstwerk een levendige touch en de uitstraling van een museumkwaliteit schilderij. Liever een industriële uitstraling? Ga dan voor een schilderij met een aluminium dibond afwerking. Deze schilderijen hebben ook een hoogwaardige kwaliteit met haarscherpe kleuren en details.

Plexiglas art voor elke ruimte

Plexiglas is een stevig maar licht materiaal waardoor uw schilderij lang mooi blijft en stabiel aan de muur blijft hangen. Het lijkt op echt glas maar is 30 keer zo sterk en ook nog eens duurzaam. Ook is de foto op het kunstwerk op een mooie en kwalitatieve manier afgedrukt. Zo krijgt het schilderij een luxe en chique uitstraling die aan elke ruimte een wow-effect geeft. Een plexiglas kunstwerk is de perfecte fine art die uw kantoor, woonkamer of slaapkamer omtovert tot een luxe ruimte.

Wanddecoratie met plexiglas schilderijen

Laat een plexiglas kunstwerk op zichzelf stralen of maak een indrukwekkende gallery wall met meerdere schilderijen van verschillende formaten. In onze webshop vindt u  verschillende collecties en thema’s waarbinnen je eenvoudig schilderijen met elkaar kunt combineren. Zo is onze bohemian collectie een stijlvolle categorie die verschillende kunstwerken bevat die makkelijk te combineren zijn. Maar ook onze schilderijen uit de nature collectie zijn prachtige exemplaren die een rustgevende maar unieke ambiance aan elke ruimte geven.

Fotokunst op plexiglas kopen bij UNIQ-Art

Bij UNIQ-Art hebben we een uitgebreide collectie fotokunst op plexiglas. Ziet u er wat moois tussen zitten? Maar twijfelt u nog over de keuze of afmetingen? Neem contact op en onze specialisten helpen u graag door advies te geven over een ontwerp en de geschikte afmetingen voor de betreffende muur en ruimte.

U kunt ook een foto uploaden van de betreffende muur en onze specialisten zullen bekijken welke afmetingen en schilderijen er het beste passen. Zo bent u verzekerd van de juiste koop en een prachtige eyecatcher die uw interieur afmaakt.

SCROLL NAAR BOVEN