Glasschilderij

Glasschilderij van acryl bij UNIQ-Art

Bent u op zoek naar een modern en luxe kunstwerk voor aan de muur? De schilderijen van UNIQ-Art krijgen hun luxe touch door het materiaal dat wordt gebruikt om de foto’s op af te drukken. Zo zijn onze acrylglas schilderijen een echte eyecatcher aan de muur van museumkwaliteit. 

In onze collectie vindt u een ruim aanbod schilderijen van acrylglas met verschillende afbeeldingen en foto’s. Zo is er voor iedere huisstijl wel een mooi ontwerp of design.

Acrylglas schilderij

Een acrylglas schilderij is gemaakt van plexiglas, of ook wel acrylglas genoemd, en lijkt net op echt glas. Acrylglas is overigens van betere kwaliteit dan normaal glas. Het is namelijk lichter, sterker, helderder en veiliger. Daarnaast is het duurzamer dan normaal glas. 

Foto’s die op het acrylglas worden afgedrukt zijn van hoge, scherpe kwaliteit waarbij de kleuren er echt uitspringen en ieder detail goed tot zijn recht komt. Zo wordt uw fotokunst naar een hoger niveau getild.

Grote en moderne glasschilderijen

In onze collectie acrylglas schilderijen vindt u diverse ontwerpen en designs. Door het acrylglas en de grote afmetingen van de schilderijen krijgt elke ruimte een moderne, luxe uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een zwart-wit schilderij uit onze animal collectie of juist voor een uniek, kleurrijk exemplaar uit de artistic collectieVeel van onze schilderijen zijn tijdloos maar ook voor unieke designs hebben wij prachtige exemplaren in onze collectie. Twijfelt u over welk schilderij het best in uw interieur past? Of welke afmeting het meest geschikt is? Onze specialisten helpen u graag bij uw keuze. Zo kunt u ook de betreffende muur per foto naar ons opsturen zodat wij vervolgens het meest geschikte schilderij kunnen aanbevelen.

Foto op acrylglas

De acrylglas schilderijen van UNIQ-Art brengen een foto op glas echt tot leven. Door het acrylglas krijgt de foto ook direct een moderne, luxe uitstraling. Zo krijgen de glas schilderijen een museumkwaliteit waarmee u een verbluffende indruk achter zult laten. In onze collectie hebben we de mooiste foto’s die mooi tot hun recht komen door de hoge kwaliteit van het acrylglas. Fan van een industriële look? Of wilt u een schilderij met een net wat uniekere touch? Ga dan voor een aluminium dibond schilderij van uw favoriete foto.

Glasschilderij kopen bij UNIQ-Art

Geef uw interieur een luxe touch met een glasschilderij van UNIQ-Art. Onze specialisten staan voor u klaar om advies te geven over de schilderijen, materialen en afmetingen. Zo bent u verzekerd van het best passende kunstwerk in uw ruimte die helemaal bij uw huisstijl en smaak past.

SCROLL NAAR BOVEN