Hoe kiest u het juiste kunstwerk?

Een passend schilderij kiezen is niet even een nieuwe broek die u aanschaft. Een schilderij koopt u voor meerdere jaren en hier zijn meerdere mensen bij betrokken dan alleen uzelf. Enkele tips om tot een goede keuze te komen.

Kleur keuze

Ieder schilderij heeft andere kleuren. Is uw interieur met een bepaalde kleur? Laat dit kan terugkomen in het schilderij. Gaat u voor heel modern dan zal zwart-wit naar voren komen, wilt u toch wat warmer? Kies dan de Sepia versie, door de bruintinten oogt dit toch een stuk warmer.

Interieur

Iedereen heeft een andere smaak wanneer het aankomt op het interieur, dit is geheel begrijpelijk maar kies wel een foto of kunstwerk wat aansluit op het interieur.

Formaat

Wees niet bang om voor een groot formaat te gaan. Een kunstwerk is het middelpunt van de woning wanneer deze net te klein is kan het niet de sfeer en het verhaal overbrengen dat het heeft. Met onze service kunnen we u in 1 oogopslag een beeld geven van het gewilde kunstwerk in de woning.

Maak samen de keuze

Wanneer u met meerdere woont in een woning is het belangrijk dat uw partner, kinderen of huisgenoten het eens zijn met de keuze, zij moeten er immers ook iedere dag naar kijken.

SCROLL NAAR BOVEN