Onze kunst op plexiglas is nu te bewonderen bij Marcello’s Art Factory

De initiatiefnemers achter het concept UNIQ-Art zijn sinds 2010 actief in de kunstbranche en om u als kunstliefhebber kennis te laten maken met onze collectie aan museum kwaliteit, plexiglas schilderijen zullen wij een deel van onze collectie presenteren in Marcello’s Art Factory and Rock Gallery in Den Haag.

Op 2 en 3 oktober van 14:00 uur tot 19:00 uur kunt u kennis maken met ons assortiment bij Marcello’s, Koningin Emmakade 148 in Den Haag.

Geniet tijdens de expositie van onze exclusieve openingsaanbiedingen

Omdat wij, u graag kennis willen laten maken met de fotokunst van UNIQ-Art geniet u tijdens deze expositie van exclusieve aanbiedingen:

  • Gratis montage t.w.v. €199,-
  • 25% korting op onze gehele collectie

Er zijn vele online aanbieders op het gebied van plexiglas schilderijen, houd er rekening mee dat de kwaliteit erg kan variëren. Omdat wij graag kwaliteit willen leveren aan onze klanten hebben wij ervoor gekozen het aanbod beperkt te houden. Onze collectie bestaat op dit moment uit circa 60 schilderijen die allemaal zorgvuldig zijn uitgekozen door verschillende binnenhuisarchitecten en interieurontwerpers. Het uiteindelijke doel is het assortiment uit te breiden naar ongeveer 100 schilderijen.

De voordelen van UNIQ-Art:

  • Alle foto’s kunnen op aanvraag bewerkt worden om de fotokunst nog beter bij het interieur te laten betrekken.
  • Alle plexiglas schilderijen kunnen op de centimeter nauwkeurig, op aanvraag gemaakt worden (maatwerk).
  • Onze fotokunst is gemaakt van de hoogst haalbare kwaliteit (museumkwaliteit)
  • Wij bieden de mogelijkheid om jezelf of bijvoorbeeld jouw huisdier bij te plaatsen in een schilderij.
  • Het ophangsysteem dat wij gebruiken is van hoge kwaliteit, wat inhoud dat de schilderijen zo plat mogelijk tegen de muur geplaatst kunnen worden en het ophangsysteem nauwelijks zichtbaar is.
SCROLL NAAR BOVEN